Ganni

Køb den nyeste Ganni kollektion hos Byflou.com

Hos Ganni er du garanteret smukke prints, lækre kvaliteter og især fine kjoler og bluser

Discover the "Life on Earth" Fall/Winter collection 2019

- Ditte Reffstrup, creative director, GANNI says:

Thinking about that global GANNI girl makes me think about what connects us all, our planet. I get into a major apocalyptic depression thinking about the future and global warming. But for the past few years, we’ve been working really hard to make GANNI more sustainable. I believe we are all capable of changing something, but we need to make it top of mind and create tangible solutions. To create a context that supports the idea we approached Ami Vitale, the insanely talented National Geographics photojournalist, to co-create this season’s set design. She has this approach to photography, that instead of depressing people with a cynical outlook, you can inspire them to take action by showing them the beauty of the world. An approach I can really relate to when designing.”

To all the #gannigirls in the World

Shop løs i alle de smukke prints fra Ganni som er kendt for deres lækre kjoler, cool bukser og skønne jakker 

Vi er stolte af at kunne præsentere Ganni på webshoppen og i showroomet i Hobro. For os er Ganni lige med modige prints og hang til det perfekte "uperfekte" look. 

Kollektionen er altid fyldt med de skønneste kjoler i fine, egenproducerede prints, populære frakker og jakker samt smukke bluser og toppe, der passer perfekt til både hverdag eller fest, alt efter hvordan det styles. 

Ganni pigen tør at mixe og matche forskellige prints og er især vildt med et look, hvor det hele ser lidt tilfældigt ud (men som selvfølgelig er total planlagt).

Selv har - Ditte Reffstrup - Kreativ Direktør udtalt: 
“Ganni kvinder er legende ukomplicerede og selvstændige som få. De ved instinktivt at mode handler om at opdage sin egen stil, og ikke blot kopiere tendenser fra medierne. Vi designer kvalitetsmode, der kan bæres på vidt forskellige måder, så det passer til ens individuelle stil.” 
Ganni blev startet i 2009 af det danske par Ditte Reffstrup og Nikolaj Reffstrup, som begge i dag fungerer som direktører i Ganni og har deres daglige gang på hovedkvarteret i hjertet af København. 

Siden 2009 er det gået stærkt for det danske par, der nu kan skrive over 400 retail-butikker til listen over forhandler af Ganni, herunder også Byflou.com, samt egne butikker i større byer i hele Skandinavien. 

Da Ganni i sin tid blev startet, var visionen at ramme et hul i markedet og det kan vi kun blive enige om at de har gjort. Gannihar et simpelt og chic design, en unik genkendelses-værdi og har med garanti slået deres navn fast både internationalt som nationalt. 

Ditte Reffstrup - Kreativ Direktør
“Design er ikke en intellektuel øvelse. Det er en mavefornemmelse. Jeg bliver inspireret af alt og ingenting, men musik, film og rejser plejer at få mine tanker i gang. Design er en følelsesmæssig process for mig. Hvis mit hjerte ikke er med, sker det ikke.”