By Malene Birger

Shop your favorite By Malene Birger styles here

Everything from basic shirt and pants to statement dress and knits

 
Discover the newest collection from the big Dansih brand
By Malene Birger

The Pre-fall 2019 draws inspiration from all over the world - from breezy kaftans to bold 80s prints to Japanese minimalism - for a collection that’s the perfect eclectic wardrobe.

Full of foundational basics with a twist as well as statement-making pieces like our zebra-print knits, this collection eliminates the dilemma of “nothing to wear.” If you’ve got these pieces, you’ve got it all!

Elegance is the new Black

I 2003 startede designer Malene Birger mærket By Malene Birger.
De startede med 10 ansatte, men har i dag over 100 ansatte og sælges i 42 lande verden over. Med et stærk team, med Malene Birger i spidsen, er der fokus på alle aspekter i mode-branchen, hvilket er med til at udvikle og bibeholde det stærke navn.

Det har altid været Malene Birgers vision at skabe tøj i god kvalitet, et stykke tøj som man kan være stolt af at bære. Hendes kollektioner oser af luksus, godt håndværk og ikke mindst et rigtigt godt design.
I 2004 blev Malene Birger ambassadør for UNICEF Denmark. Hver sæson bliver der designet tøj i kollektionen hvor alt overskydende indtjening går ubeskåret til UNICEF. Det er en vigtig sag for Malene Birger, som er meget engageret i hendes ambassadør job.

By Malene Birger bliver båret af kendte som Medina, Christiane Schaumburg-Müller og Pernille Rosendahl. Samt de kongelige som tæller Prinsesse Marié, Kronprinsesse Mary og Kate Middleton.