Byflou Journal

VINTER & EFTERÅRS OVERTØJ


Efterår og vinter byder på regn, sne og kulde, hvilket betyder at det varme overtøj endnu engang skal frem. Hos ByFlou guider vi dig til at finde det perfekte overtøj at investerer i, med alt lige fra klassiske frakker, sporty veste, trendy overgangsjakker og varme vinterjakker, så du kan holde dig varm hele vinteren.

Guide til vinter og efterårs overtøj
Guide til vinter og efterårs overtøj

Dunjakker

Dunjakken er et populært valg, når vi skal ud og finde overtøj til de kolde måneder. Dunjakkens høje krave og luftige kvalitet holder dig ekstra varm om vinteren.

De varme jakker er et hit hos mange brands og fås i både sporty modeller, klassiske lange og korte styles eller med en trendy oversize pasform.

Guide til vinter og efterårs overtøj - Dunjakker

Frakker

Frakker er den perfekte måde at holde sig varm i efterår og vintermånederne og samtidig se stilren ud. Frakkernes klassiske snit er et tidløst valg, der vil passe ind i garderoben gennem mange sæsoner.

Det lange snit er med til at holde benene varme og trenchcoat kraven gør det nemt at style frakken med et halstørklæde.
Om du er til den helt klassiske model, et trendy oversize snit eller eksperimentelle mønstre og materialer, så kan du finde din næste frakke hos ByFlou.

Guide til vinter og efterårs overtøj - Frakker

Veste

En vest kan være den genial måde, at skabe en overgang i overtøjet fra efterår til vinter.

En vest i en varm dunkvalitet eller i lækker uld, er en smart måde at holde kroppen varm på og kan let styles med både tynde bluser og tykke striktrøjer.
På den måde kan du også skabe et cool lag-på-lag outfit, der stadig holder dig varm om efteråret.

Guide til vinter og efterårs overtøj - Veste
Inspiration til vinter og efterårs overtøj - H2OFagerholt

Regnjakker

Med en vejrudsigt der bliver mere uforudsigelig, kan regnjakken blive din bedste ven både om efteråret og vinteren.

Hos ByFlou synes vi at en regnjakke skal være lige så moderigtig som enhver anden jakke.
Derfor finder du hos os et udvalg af vandtætte jakker der både er trendy og praktiske, og nemt kan styles selvom der ikke regner.

Guide til vinter og efterårs overtøj - Regnjakker

Blazere

Selvom en blazer ikke er det varmeste valg af overtøj i de kolde måneder, er det en smart tilføjelse til efterårsgarderoben. En blazer tilføjer et ekstra lag varme, der kan være smart under ens almindelige overfrakke og giver et trendy lag-på-lag look.

En elegant blazer kan også være en stilren måde, at forlænge sæsonen for sine tynde bluser eller kjoler, hvor blazeren kan give ekstra varme til armene og skuldrene.

Guide til vinter og efterårs overtøj - Blazer