Klicka på bilden för att förstora
Använd pilarna för att ändra bild
SACKit

Bean bag - RETROit Medley / Premium Bean Bag

4 863,31 kr
Beställningsvara leveranstid ca 5-8 dagar
RETROit Medley / Premium Bean Bag - Bean bag från SACKit

Med RETROit Medley får du eksklusiv luksus i hverdagen. Medley stolen er en skøn lænestol med super blød siddekomfort - og så er den fremstillet i de lækreste kvalitetsmaterialer. 

Det enormt slidstærke Medley stof er et øko-tex materiale fra den danske stofproducent Gabriel. Fyldet i RETROit Medley stolen er halvt EPS-kugler og halvt skum, så du får den blødeste siddekomfort - så sæt dig bare ned og slap af!

Luksuriøs loungestol til det moderne hjem

RETROit Medley er luksus-modellen af vores RETROit stole. RETROit Medley er nemlig mere end en sækkestol - den er fyldt med halvt skum og halvt EPS-kugler for at give dig den bedste siddekomfort. Fyldet giver dig en blød og behagelig siddeflade, samtidigt med at stolen holder sin form rigtig flot. Stolen er fremstillet i stoffet Medley, som er produceret af danske Gabriel. Medley er fremstillet i 100% genanvendeligt polyester, og er enormt slidstærkt - så slæng du dig bare i stolen dagen lang, den bliver ved med at se ud som ny. 

RETROit stolen giver dig optimal siddekomfort, fordi den er opbygget af to indvendige dele, som er sat sammen med velcro. Når du sætter dig på den ene, vil den anden blive presset op mod din ryg og give dig støtte - smart!

RETROit Medley stolen har et elegant læderhåndtag bagpå, som gør stolen let at flytte rundt i huset, når der skal hygges foran fjernsynet eller pejsen. Læderhåndtaget har en smuk mørkebrun nuance, og er fremstillet i fuld anilin skind fra Europa af premium kvalitet.

De smukke håndsyede hørsting langs stolens kanter er en del af vores design DNA. På grund af de håndsyede sting er der ikke to stole, som er ens – så du får et helt unikt møbel, når du køber en RETROit Medley loungestol!

RETROit Medley stole fås i 6 smukke farver, som passer perfekt til det moderne hjem.

  • Funktionelt design
  • Formstabilt design
  • Slidstærk
  • Håndsyede sting
  • Fås i följande varianter: Dusty Blue - 66008, Black - 60999, Moss - 68005, Denim - 66010, Coffee - 61004, Sand - 61003, Grey - 60003 & 96 x 80 x 70 cm

Detaljer

Remember this? Senaste besökta produkter