Byflou Journal

BYFLOU INSTAFAVORITES


Hos Byflou.com elsker vi at se vores kunder sætte deres eget præg på deres hjem ved at style og indrette med møbler, lamper og interiør fra vores sortiment. De deler deres smukke hjem og personlige indretning med os og resten af verden på Instagram, og vi bliver hver dag inspireret af deres originalitet. Vi sætter stor pris på at se, hvordan hver enkelt stol, vase eller lampe får nyt liv i deres kreative hænder.

Vores boligunivers er vidtfavnende og indeholder flere hundrede boligartikler. Det er netop derfor, vi er meget begejstrede for at se, hvordan de samme produkter får en ny og unik karakter, når de bliver en del af forskellige hjem og indretninger. Udforsk de mange smukke hjem og indretninger, som vores fantastiske kunder har delt med os og lad os sammen blive inspireret.

@felicianilsson

@by_blogliv


I dette smukke udsnit af @by_blogliv's køkken, oplever man en nymoderne skandinavisk indretning, der kombinere det herskabelige med det legende.
Køkkenskufferne, vinduet og de elegante radiatorskjulere har et klassisk herskabeligt design, imens trendy farver og nymoderne designs pryder køkkenet yderligere. MATIN lampen fra HAY tilføjer et legende element til køkkenet, med sin lilla farve og plisserede design.

@nyponvagen


Udforsk den organiske skandi-stil hos @nyponvagen. Her finder du en harmonisk fusion af varme nuancer, rå metaller og delikat keramik i jordfarver, der skaber en fredfyldt oase. Stuen er smukt udstyret med en multifunktionel og sofistikeret String reol, der er nænsomt dekoreret med dekorative elementer fra blandt andet Muuto. Væggen er ligeledes pyntet med en simpelt abstrakt plakat fra Poster and Frame og er den perfekte måde at give dit hjem et let kunstnerisk touch. Mangler du inspiration til at bringe kunst ind i din indretning - så læs vores guide til den perfekte billedvæg her:

@katiiiinka


I @katiiiinka's moderne skandinaviske stue møder man en atmosfære af hygge og hjemlighed. Den harmoniske sammensætning af lyse træmøbler og rene hvide elementer fremhæver boligens smukke dekorative elementer, såsom glasvaser, asymmetriske spejle og smuk keramik. I stuen kombineres en klassisk sofa med det ekstravagante NORR11 Gear Table, og i spisestuen forenes moderne barberstole, et naturligt træbord og en tidløs pendel, der skaber et unikt og stilfuld look.

SHOP STILEN FRA @katiiiinka

@matilda.bergstroms
@matilda.bergstroms

@dromhuset1


Det subtile og rene look er kernen for indretningen hos @dromhuset1. De mange nuancer af hvide og grå toner, komplimenterer smukt hinanden i den reneste form for skandinavisk indretning. Selvom indretning har en simpel og monokrom farvepalette, eksperimenteres der med forskellige materialer og teksturer såsom marmoren fra &Traditions Lato bord og Ferm Living's Arum Floor Lamp. Der benyttes også bløde tekstiler og organiske elementer der binder indretning smukt sammen.

SHOP STILEN FRA @dromhuset1

@felicianilsson


Lad dig blive inspireret af den sofistikerede kombination af japansk og skandinavisk minimalisme, kendt som Japandi-stil, der elegant præsenteres i hjemmet hos @felicianilsson. Brugen af nedtonede jordfarver, rå hvid og beige kombineret med mørkt bejdset træ og valnød, skaber den perfekte balance som Japandi-stilen er kendt for. For at opnå denne æstetiske stue har hun indrettet hjemmet med en blød tekstil sofa, mørke træmøbler og selvfølgelig de moderne rispapirlamper, her i den populære Formakami model fra &Tradition. Bliv inspireret og guidet til at indrette dit hjem i Japandi stil her:

@myfirsthome_pal


Hos @myfirsthome_pal møder skandinavisk elegance, glamourøs charme. Et mix af hvid marmor og luksuriøse gyldne detaljer samt en neutral parpallete giver et stilrent og moderne look til køkkenet hjemme hos @myfirsthome_pal. Her har hun valgt at dekorere køkkenbordet med de smukke Ballon Vases fra Louise Roe, der er prydet med smukke friske blomster, der selvfølgelig passer til den neutrale farvepalette.

SHOP STILEN FRA @myfirsthome_pal