Byflou Journal
Smykker til sommerens fester
| Luna Vraa | Mode

Smykker til sommerens fester

Fra guld og perler til et dristig mix af metaller og lag-på-lag æstetik, samt en afslappet beach vibe. Opdag hvordan sæsonens trends kan opdatere din sommergarderobe med et sofistikeret og feminint flair, perfekt til sommerens fester.
Sløjfe smykker hos Byflou.com | Byflou Journal

TREND

Sløjfe Smykker


I takt med at sløjfemotiver dominerer mode- og design scenen i 2023 og fortsætter ind i 2024, har de også gjort et markant indtog i smykkekollektionerne, især som et ideelt valg til sommeren, med deres lette og feminine udtryk. Disse sløjfesmykker, fremstillet i forskellige materialer som metal, perler og indlagte sten, bringer en følelse af lethed og elegance til sommergarderoben. Perfekt til både hverdagsbrug og sommerens mange fester, tilbyder sløjfesmykker et charmerende og legende twist til ethvert outfit.

Perlesmykker og guldsmykker hos Byflou.com | Byflou Journal

LOOK

Guld & Perler


Guld og perler udgør en tidløs duo, og deres diskrete elegance er perfekt til sommerens lette outfits. Gyldne metaller tilfører en varme, der komplimenterer lyse tekstiler og fremhæver sommerens glød. Perler tilføjer en tidløs finesse og et feminint touch, der blødgør dit look. Vælg enkle guldkæder eller minimalistiske perleøreringe som det ideelle tilbehør til din lyse blazer, en feminin blonde kjole, eller outfits i lyse pastelfarver, for at skabe et klassisk elegant udtryk.

Mixed metal | Byflou Journal

TREND

Mixed metals


At blande metaller som guld og sølv i dit smykke-look bryder med klassiske smykke-doktriner, men tilføjer et dristigt og dynamisk element til sommergarderoben. Denne trend bryder med traditionelle regler og åbner op for en verden af kontraster, hvor den varme glød fra guld møder sølvets kølige nuancer. Dette skaber et spændende visuelt udtryk og giver dig endnu flere smykker. Ved at kombinere sølv og guld, når du sammensætter din ring-stack, en samling af flere halskæder eller en kombination af øreringe, kan du opnå et unikt og personligt udtryk.

Maanesten | Byflour Journal

TREND

Beach Vibes


Den seneste trend indenfor smykkeverdenen bringer havets smukkeste motiver til vores garderobe, med design inspireret af det maritime. Muslingeskaller, perler, delfiner og organiske former fanger essensen af oceanet og omsætter det til de skønneste smykker. I denne bølge af hav-inspirerede smykker skiller Maanesten sig ud med deres nyeste kollektioner under navnet 'Ocean Dreamers'. Denne kollektioner byder på smykker, der emmer af en feminin beach vibe, perfekt til sommerens fester. Fra delikate halskæder prydet med fine dyremotiver til voluminøse søstjerne øreringe, er Maanestens nyeste kollektion et must til sommerens fester.

Lag-på-lag smykker | Byflou Journal

LOOK

Lag på lag


Lag-på-lag-teknikken med smykker er en kreativ metode til at tilføre dybde og karakter til dit sommerlook. Denne trend opfordrer til kreativitet og personlig stil, hvor flere halskæder i varierende længder og forskellige materialer danner en smuk konstellation. For dem med flere huller i ørerne, tilbyder forskellige størrelser af hoop-øreringe en unik mulighed for at spille med dimension og form, hvilket skaber en dynamisk og moderne æstetik. Ring-stacks, bestående af adskillige ringe båret på tværs af fingrene, inviterer til en leg med forskellige designs og størrelser, hvilket resulterer i et personligt og iøjnefaldende udtryk.

Luna Vraa

Siden 2018 har Luna Vraa været content writer og blogskribent hos Byflou.com, hvor hun har udviklet viden indenfor e-commerce, marketing og Byflous produktportefølje af mode, møbler og interiør.