Byflou Journal

JULEFROKOST OUTFITS


Julens festligheder er snart nær, og det betyder julefrokost og selskaber. Hos ByFlou elsker vi festlighederne, og muligheden for at klæde os i fine kjoler og nyt tøj. Herunder har vi sammensat seks forskellige outfits, som kan inspirere dine næste køb til den festlige sæson.

Inspiration til julefrokost outfits

Little Black Dress

Den lille sorte kjole, populært kaldet LBD, er et ikon, der har overvundet tidens trends og sæsoner med sin underspillede elegance og versatile charme. Når juletiden begynder, og julefrokosterne melder sig, viser den lille sorte kjole sig at være et uvurderlig element i din garderobe.

Skønheden ved den lille sorte kjole ligger i dens enkelhed og dens muligheder i form af tilbehør. Til en julefest bliver den et statement, når den sættes sammen med dristige farvede hæle eller statement smykker, der kan let kan tilpasses til din personlige stil.

Inspiration til julefrokost outfits - Little Black Dress

Jakkesættet

Jakkesættet er blevet et populært alternativ til den festlige kjole. Det maskuline snit kombineret med feminine elementer, skaber det perfekte julefrokost outfit, hvor både stil og komfort går op i en højere enhed.

Uanset om du vælger et klassisk snit eller en mere sporty model, kan du altid justere lookets formalitet gennem dit valg af accessories. Kombiner med store statement smykker og elegante hæle for et yderst formelt look, eller hop i et par sneakers og et par basic hoop øreringe for et sporty casual outfit.

Inspiration til julefrokost outfits - Jakkesæt

Den elegante bluse

Et andet alternativ til kjolen, er en glamourøs bluse, der både kan styles med jeans, trendy bukser eller lange nederdele. Festlige bluser kan nemt sammensættes, med nogle af de styles du i forvejen har i din garderobe og kan nemt bruges til hverdags brug efter jul.

Gå efter nogle af sæsonens mest populære modeller med enten smukke flæser, store pufærmer eller eksklusive materialer, som vil give dit outfit et ekstra festligt look.

Inspiration til julefrokost outfits - Elegante bluser

Cocktail kjolen

Cocktailkjoler til julefesten er indbegrebet af højtidens festlige karakter og blander elegance med festlig flair. Coctailkjolen er den perfekte måde at fremhæve sig på, uanset hvilken model du vælger - flatterende bodycon kjoler, eksperimenterende A-formede minikjoler eller elegante langærmede kjoler.

Detaljer som blonder, unikke materialer eller pailletter kan tilføje et strejf af glamour og giver dig mulighed for at kombinere kjolen med klassiske elementer, som en sort blazer og hæle, som du helt sikkert har i garderoben allerede.

Inspiration til julefrokost outfits - Cocktail kjoler

Statement Outfittet

Et statement outfit er et must-have i enhver garderobe. En kjole med en modig farve, et nederdel med et unikt snit eller smukke detaljer, er den nemmeste måde at skabe et outfit med blikfang. Statement pieces fås i alle farver, snit, længder og udtryk men er ofte nemme at style i både formelle og moderne outfits.

Eksperimenter i år med let transparente materialer, lag-på-lag outfits og vildt glitter, der er et must i sæsonens garderobe. Udforsk de elementer du i forvejen har i din garderobe, sammensæt dem med din vildeste festkjole og skab et utraditionelt look, der udstråler din personlighed.

Inspiration til julefrokost outfits - Statement kjoler

Den ekstravagante kjole

Hvis du elsker ekstravagante og farverige kjoler, er julen den ideelle sæson til at lufte din kreative stil. Utraditionelle og modige sammensætninger af farver og snit er blevet populært og udstråler masser af personlighed i din stil.

Kombiner din mest festlige kjole med et par afslappede jeans og giv dine festkjoler en helt nyt kontrastfyldt look. Eller hop i en sporty sneaker sammen med din palliet kjole, hvilket giver dig en pause fra de høje hæle og samtidig har et high-fashion udtryk.

Inspiration til julefrokost outfits - Ekstravagante kjoler