Byflou Journal

INSPIRATION TIL SÆSONENS FESTLIGSTE NYTÅRSKJOLER


Årets største fest nærmer sig, og vi er klar med champagne, fyrværkeri og glitter. Hvis du går og mangler inspiration til det perfekte nytårs outfit, til at byde det nye år velkommen, så giver vi her en masse forslag til sæsonens festligste outfits.

Inspiration til sæsonens festligste nytårskjoler

Den klassiske sorte nytårskjole

Den lille sorte kjole er altid et klassisk og elegant valg til nytår, men til årets største fest må man gerne gå all in.
Den klassiske farve giver dig mulighed for at eksperimentere med unikke silhuetter og pasforme, funklende luksuriøse materialer samt forskellige længder og snit. Et enkelt og klassisk valg af kjole giver dig også mulighed for at finde de vilde stiletter og dine statement smykker frem, som vil gøre dit nytårsoutfit endnu mere festligt.

Klassiske sorte kjoler | Inspiration til sæsonens festligste nytårskjoler

Den funklende nytårskjole

Glimmer, glitter og glamour. Det er ofte hvad vi forbinder med den store nytårsfest og det må hellere end gerne, genspejles i outfittet. Der er mange måde at tilføje glitter til dit nytårs outfit, uanset om du vil gå all-in med glimmer fra top til tå, eller sammensætte dine palietter med en klassisk dameskjorte eller buks. Kombiner dit glitter outfit med en helt klassisk sort eller nude sko, der lader palietterne være stjernen i dit outfit.

Glitter nytårskjoler | Inspiration til sæsonens festligste nytårskjoler

Nytårssættet

Jakkesæt og monokrome sæt dominerer sæsonens modebillede, både på catwalken og i bybilledet. Denne tendens er det perfekte alternativ til nytårskjolen og er mindst lige så festlig. De monokrome sæt fås i luksuriøse materialer som satin og silke, eller i mere festlige modeller med palietter fra top til tå. Med et matchende sæt opnår du et mindst lige så elegant og formelt nytårsoutfit som med nytårskjolen, men det er ofte mere behagelig. Kombinér dit sæt med et par enkle stiletter eller tilføj et sporty og komfortabelt twist med et par smarte dame sneakers.

Nytårssæt | Inspiration til sæsonens festligste nytårskjoler

Den korte nytårskjole

En kort nytårskjole vil med garanti give dig det mest festlige look, så herunder har vi samlet de fineste minikjoler, i unikke print og silhuetter til nytår. Specielt i vintermånederne kan den korte pasform være kølig, men med et parfarverige tights eller klassiske nylon strømpebukser kan du nemt gøre outfittet mere passende til sæsonen, og samtidig give dit outfit et mere fuldendt udtryk. Kombiner din minikjole med et par chunky støvler eller et par langskaftet hæle, for at give et smukt modspil til kjolen.

Korte nytårskjoler | Inspiration til sæsonens festligste nytårskjoler