Byflou Journal

IDÉER TIL DEN GODE STUDENTERGAVE


At blive student er en milepæl i livet, og når studenterne fejrer deres store dag, fortjener de fejring, fest og foræring for deres slid og slæb på skolebænken. Vi vil inspirere dig, der mangler den perfekte gaveide til årets student eller dig, som bliver student og mangler inspiration til, hvad du kan ønske dig. For hvad giver man egentlig i studentergave? Herunder har vi samlet en række af meningsfulde, stilfulde og praktiske gaveideer til studenten. Kig med og lad dig inspirere.

Idéer til den gode studentergave | Byflou Journal

Årets studentergave

Glæd årets student med den ultimative luksusgave - Cirrus No.3 Iron Steamer fra Steamery. Med sin kombination af stilfuldt design og fremragende funktionalitet er den et must-have til den unge og moderne student. Denne letanvendelige, kompakte og æstetiske steamer er ikke bare et værktøj til at fjerne folder, det er en ægte life-saver på dage, hvor tiden er knap. Gør hverdagen nemmere, tøjet smukkere og studenten endnu gladere med den fine og funktionelle Cirrus No. 3 Iron Steamer fra Steamery.

Årets studentergave | Byflou Journal

Smykker i studentergave

Hvis du leder efter en tidløs gave, der kan værdsættes og bæres i mange år frem, kan smykker være en perfekt idé. Vi har et bredt sortiment af både guld og sølv smykker fra populære brands som Jane Kønig, Maanesten, Maria Black og Sorelle.

Uanset om det skal være et sæt fine øreringe, en chunky halskæde, en farverig ring eller et enkelt armbånd, vil denne personlige gave være et hit. Udvælg et smukt smykke til studenten, og du vil kunne bringe et glimt af glæde, og minde den nye student om denne særlige milepæl.

Udforsk vores udvalg af guld og sølvsmykker her»

Smykker i studentergave | Byflou Journal

Til den personlige indretning

Intet værelse er komplet uden personlig flair. At give studenten et smuk indretnings item som et skønt sæt sengetøj, en designer lampe eller en unik vase er en fantastisk måde at give dem en særlig gave, som bringer minder frem fra studentertiden.

Uanset om det er et farverigt gulvtæppe, en kunstnerisk plakat eller en smuk lysestage, vil disse gaver bidrage til at skabe et rum, der afspejler deres personlighed.

Udforsk vores udvalg af bolig interiør her»

Boligtilbehør i studentergave | Byflou Journal

Selvkærlig pleje

Efter de mange lange dage og nætter med hovedet i bøgerne, fortjener den udklækkede student at forkæle sig selv. Luksus hudpleje, bløde morgenkåber og dufte fra mærker som Rudolph Care, Woods Copenhagen, Bongusta og Bon Parfumer er den perfekte måde at hjælpe dem med at slappe af og genoplade.

Ikke nok med, at de lækre produkter vil pleje dem udefra, vil de også få betydning for deres velbefindende. Fra fugtgivende cremer til guasha sten, vil disse gaver tilføje et touch af luksus til deres daglige rutiner.

Udforsk alt inden for velværd og pleje her»

Pleje og parfume i studentergave | Byflou Journal

Når de flyver fra reden

Studenterne står efter endt skolegang overfor en spændende tid men mange valg og muligheder. For mange er det næste skridt at flytte hjemmefra og at hjælpe dem med at blive klar til denne nye fase i livet kan være en meget betænksom gave.

At have gode og praktiske kvalitetsting i det nye hjem vil gøre overgangen meget mere behagelig. En nyttig gave i form af klassisk service, blødt sengetøj, smart køkkentilbehør eller smukke glas, vil være en sikker vinder hos den kommende udeboende.

Udforsk alt til den perfekte bordopdækning her»

Bolig interiør i studentergave | Byflou Journal